Dediğiniz gibi, Bluetooth yapısı gereği kayıpsız iletim imkansıza yakın.
Spotify açıkçası sıkmaya başladı biraz. Tek artısının öğrenci üyeliği olduğunu düşünüyorum.
Bu nedenle Tidal veya Qobuz'u deneyimlemek istedim.
Elindeki alet yanlışım yoksa maksimum 512Mbps destekliyor bu sebeple Tidal, qobuz, Deezer falan gereksiz.
Ses netliği ve fiyatı bakımından Apple müzik güzel bir tercih. Ancak kablosuzlarda Kbps'nin çok mühimatı yok çok bir önemi. YouTube Premium al bak keyfine.
Hocam maalesef ki cihazımda 3.5mm jak bulunmuyor. Type-C girişi kullanan kaliteli bir kablolu kulaklık modeli var mıdır diye bir araştırma yapmak gerekecek.
Güzel bir dac/amp alacaksan 2500-3000 civarına patlar giriş seviye iyi bir dongle DAC, onun içinde güzel bir IEM alacaksın en ucuzundan 20-30 dolar arasına gelir o da.
İlle de Type-C girişli falan olsun deniliyorsa tanchjim Zero, One modellerinde Type-C kablolu satışı olması gerek.
Kendim bizzat anlatacağım yöntemle qobuz kullanıyorum. Öncelikle ben android kullanıyorum yani ona göre anlatayım. Vpn ile arjantine bağlan ardından google playa gir ve ülkeni arjantin yap artık google playa qobuz yazıp indirebilirsin indirdikten sonra uygulamayı açınca hesap oluşturma işlemleri var onları halletikten sonra uygulamanın içinden üyelik satın alabilirsin. Visa çalışmadı ben de mastercard sorunsuz para çekiyor. Fiyatı 6 dolar.
Kendim bizzat anlatacağım yöntemle qobuz kullanıyorum. Öncelikle ben Android kullanıyorum yani ona göre anlatayım. VPN ile Arjantin'e bağlan ardından Google Play'a gir ve ülkeni Arjantin yap artık Google Play'a qobuz yazıp indirebilirsin indirdikten sonra uygulamayı açınca hesap oluşturma işlemleri var onları halletikten sonra uygulamanın içinden üyelik satın alabilirsin. Visa çalışmadı ben de Mastercard sorunsuz para çekiyor. Fiyatı 6 dolar.
Reis, selam qobuzdan albüm satın almanın yollarını biliyor musun, VPN'le zar zor girdim Mastercard, Visa denedim ödeme başarısız hatası veriyor, ABD denedim Almanya dedim sonuç "payment refused".
Reis, selam qobuzdan albüm satın almanın yollarını biliyor musun, VPN'le zar zor girdim Mastercard, Visa denedim ödeme başarısız hatası veriyor, ABD denedim Almanya dedim sonuç "payment refused".