RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Ocak 2021 #1 Bugün şu listeyi hazırladım. Yaklaşık 1 ay sonra da böyle bir liste hazırlayacağım, tabii ki farklı marka ve modeller olmasını istiyorum. Aklımda Super Flower ve SAMA var, bir de Chieftec. Önerileriniz nedir?
Bugün şu listeyi hazırladım. Yaklaşık 1 ay sonra da böyle bir liste hazırlayacağım, tabii ki farklı marka ve modeller olmasını istiyorum. Aklımda Super Flower ve SAMA var, bir de Chieftec. Önerileriniz nedir?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Sama'yı çok merak ediyorum. Power Boost'un rage modeli yüzünden. Sama'nın nasıl bir marka olduğunu çok merak ediyorum.
Sama'yı çok merak ediyorum. Power Boost'un rage modeli yüzünden. Sama'nın nasıl bir marka olduğunu çok merak ediyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Ocak 2021 #3 High Power Astro GD 1200W eklenebilir. Rampage ETX-750-1 de ilginç bir model olabilir.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Ocak 2021 #4 Mehmet A dedi: Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Marka kaliteli. Ama Power Boost rage modelini önermiyorum, iç yapısının aynı olduğu ile ilgili net bir kaynak yok. Berkay Davas dedi: High Power Astro GD 1200W eklenebilir. Rampage ETX-750-1 de ilginç bir model olabilir. Genişletmek için tıkla... High Power modelini ilk listeye ekleyecektim, ancak sesli çalıştığı yönünde şikayetler var. ETX-750 modelinin iç yapısı, testleri falan olsa direkt koyacağım ama...
Mehmet A dedi: Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Marka kaliteli. Ama Power Boost rage modelini önermiyorum, iç yapısının aynı olduğu ile ilgili net bir kaynak yok. Berkay Davas dedi: High Power Astro GD 1200W eklenebilir. Rampage ETX-750-1 de ilginç bir model olabilir. Genişletmek için tıkla... High Power modelini ilk listeye ekleyecektim, ancak sesli çalıştığı yönünde şikayetler var. ETX-750 modelinin iç yapısı, testleri falan olsa direkt koyacağım ama...
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 23 Şubat 2021 #5 Bir önceki listende maalesef (bence) bazı yanlışlıklar var, örneğin CV450 ve CV550 topoloji nedeniyle GigaMax ve MWE Bronze ile aynı yerde olmamalı bence. Konu kilidi açılırsa detaylı olarak yazacağım, neden kilitlendiğini ben de anlamadım.
Bir önceki listende maalesef (bence) bazı yanlışlıklar var, örneğin CV450 ve CV550 topoloji nedeniyle GigaMax ve MWE Bronze ile aynı yerde olmamalı bence. Konu kilidi açılırsa detaylı olarak yazacağım, neden kilitlendiğini ben de anlamadım.