Tigoes K2 Mekanik Klavye Alınır mı?

O klavyeye ''mekanik'' demek, Corsair, Razer, SteelSeries, CM gibi markaların mekanik klavyelerine hakaret olur. @199688 'in önerdiği modeli bende öneririm.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Mekanik ile mekanik hissiyet ne oluyor CM klavye tam mekanik değil galiba

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Mekanik ile mekanik hissiyet ne oluyor CM klavye tam mekanik değil galiba
Arkadaşında dediği gibi K2'ye mekanik klavye demek, Razer, Steelseries ve diğer markalara saygısızlık gibi bir şey olur. Soruna gelecek olursak mekanikte anahtar olayı mevcut. Daha farklı bir ses ve hissiyat alırsın. Ama dediklerim sadece bunlardan ibaret değil. Her bir mekanik anahtarın farklı özellikleri vardır. Son olarak bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bütçem 200 tl ama sanırım bu paraya zor gözüküyor çok oyun oynayan biri değilim hazır klavye Mause alacakken mekanik ten söz ediyor herkes ondan dolayı almak istedim

Bütçem 200 tl ama sanırım bu paraya zor gözüküyor çok oyun oynayan biri değilim hazır klavye Mause alacakken mekanik ten söz ediyor herkes ondan dolayı almak istedim
200 liraya 0 mekanik bulamazsınız. Gamemax firmasının bir ürünü var. Fakat malzeme ve Switch kalitesinden önermiyorum. Onun yerine 30 lira daha ekleyip Corsair K55 almanı öneririm. Mekanik değil ama dandik bir mekanikten çok daha iyi bir klavyedir.

Masterkeys Lite L çok daha iyi bir klavye. Düşünmeden alabilirsin bunu. Yalnız o fiyata mekanikte bulabilirsin indirim takip edersen.
Bunun gibi. Biraz pahalı ama "gerçek" mekanik. Gerçi o para bu klavye için bedava gibi bir şey. Fiyatını hak ediyor. Bütçeniz yeterli ise kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…