Tigoes K2 Nasıldır?

el11even

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim klavyeyi satın almak istiyorum. Sizce malzeme kalitesi olarak nasıldır. Parasının hakkına değer mi? Bütçem 150 TL önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce incelediğim bir ürün ve Tigoes K2'ye 150TL verilmez. Onun yerine bu bütçeyle;
  • Logitech G105
  • Cooler Master Devastator II
  • Bloody B120
veya bütçe arttırıp,
  • Cooler Master MasterKeys Lite L
alabilirsin.

3Lue K753 hakında düşünceleriniz nelerdir. Aliexpress üzerinden satın alabilirim. Aliexpress üzerinden de klavye önerebilirsiniz. RGB olması benim için önemli. Numpad olmasa da olur.

3Lue K753 hakında düşünceleriniz nelerdir. Aliexpress üzerinden satın alabilirim. Aliexpress üzerinden de klavye önerebilirsiniz. RGB olması benim için önemli. Numpad olmasa da olur.
Şunu baştan söyleyeyim Red - Green - Blue renkleri kullanarak RGB olduğunu düşünüyorsan Tigoes K2'de ki gibi öyle bir şey yok. 3Lue K753 klavyede RGB aydınlatmalı değil. Her satırı farklı renk sadece. Rainbow efekt falan diyorlar genelde buna. Kalitesini bilemem fiyatına göre idare ederdir büyük ihtimal.

Şunu baştan söyleyeyim Red - Green - Blue renkleri kullanarak RGB olduğunu düşünüyorsan Tigoes K2'de ki gibi öyle bir şey yok. 3Lue K753 klavyede RGB aydınlatmalı değil. Her satırı farklı renk sadece. Rainbow efekt falan diyorlar genelde buna. Kalitesini bilemem fiyatına göre idare ederdir büyük ihtimal.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı