Tigoes R8 Sürücüsü Windows 10 ile Uyumlu mu?

zettacyx rev2.0

Hectopat
Başlıkta da söylediğim gibi, acaba Tigoes R8 mousenin kendi sitesindeki driverı Windows 10 ile uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tigoes G2 kulaklık kullanıyorum kutusunda windows 8 destekli olduğu yazıyor ve ben windows 10 kullanıyordum. Sorunsuz çalıştı ama sizinkinden emin değilim büyük ihtimalle uyumludur.

25 TL'lik mausetan ne bekliyorsun? Üzerine bir kaç lira daha ekleyip bunu alabilirsin. ''Işıklı'' olmasa da daha kaliteli.
Buraya da bak istersen.

25 TL'lik mausetan ne bekliyorsun? Üzerine bir kaç lira daha ekleyip bunu alabilirsin. ''Işıklı'' olmasa da daha kaliteli.
Buraya da bak istersen.
ben 10 TL'lik mause ile CS:GO'da LEM seviyesine gelmiştim. Bende isterdimki gidip Logitech G PRO almak ama herkesin bütçesi yetmiyor. O yüzden '' Tigoes, Everest, Izoly, Snopy, Rampage, Frisby'' gibi markalara yöneliyolar. Sizde bunları kötüleyip duruyorsunuz. Herkesin bütçesi iyi değil. Kötü olduklarını biliyorlar fakat alacaklar, mecburlar.

Size katılıyorum. Evet markalar kötü ama nadiren de olsa kaliteli olabiliyor ürünleri. Uzun bir zaman kullanılabiliyor ve evet şuan bütçemi artıramam. O yüzden Tigoes' e mecburum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…