Kazası çok büyük değil hocam sorun açmaz. Hasar kaydına çok takılmayın yeni araba bir far zaten 150k. Yetkili serviste yapılmış her şey orijinaliyle.
Kazası çok büyük değil hocam sorun açmaz. Hasar kaydına çok takılmayın yeni araba bir far zaten 150k. Yetkili serviste yapılmış her şey orijinaliyle.
Hocam isterseniz siz o Mercedes'in ilanlarına bakın daha iyisini bulursunuz belki.
Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Tiguan mı omoda 5 mi? Bende 2021 Life (boş) paket Tiguan var. Arabadan çok memnunum ama piyasasına göre çok boş. Piyasası ortalama 1 milyon 600 bin TL. Bunu satıp Full paket omoda 5'e geçsem üstüne 300-350 bin cepte kalıyor.
Hocam 1.300.000tlye sifir alinabilir araclari biliyor musunuz acaba? Neye gore Çin tenekesine o paralar verilmez dediginizi merak ettim.Hyundai Tucson 1.6 T-GDI sana göz kırpıyor, bence bir bak. Çin tenekesine o paralar verilmez. Tiguan 'a boş paket olması göz ardı edilebilir ise, o özellikler size pek gerekmiyor ise tercih edilebilir, arabayı Alman 'lar yapar, gerisi yapmaya çalışır.
O Çin tenekesi markanın geçmişi sabıkalı. Şimdi ne olur bilinmez. 10 yıl sonra veya 200 bin KM sonra o araçlar ne durumda olur bilinmez. Ben almam, alana niye alıyorsun demek doğru değil ancak almamasını tavsiye ediyorum. Zaten şimdi ekstra vergi de geliyor, piyasadaki akıbeti ne olur gerçekten bilinmez, bence eski avantajı kalmayacak.Hocam 1.300.000tlye sifir alinabilir araclari biliyor musunuz acaba? Neye gore Çin tenekesine o paralar verilmez dediginizi merak ettim.
Evet tercih edilebilirlik olarak yaptiginiz tavsiye dogru hocam. Tucson cok guzel arac ama sifir arac olarak bakilinca omoda parasina clio aliniyor bu durumda sanki tercih edilebilir gibi duruyor. Ama dediginiz gibi ona verilecek paraya belki de ikinci el tucson alinabilir. Sabika olarak neyi var hocam bilmedigimden soruyorum, hic duymadim?O Çin tenekesi markanın geçmişi sabıkalı. Şimdi ne olur bilinmez. 10 yıl sonra veya 200 bin KM sonra o araçlar ne durumda olur bilinmez. Ben almam, alana niye alıyorsun demek doğru değil ancak almamasını tavsiye ediyorum. Zaten şimdi ekstra vergi de geliyor, piyasadaki akıbeti ne olur gerçekten bilinmez, bence eski avantajı kalmayacak.
1.3 Milyona elbette sıfır alamazsın ancak çok rahat ve temiz 2020 model üstü 1.6 T-GDI Tucson alabilirsin. Belki yeni kasası bile çıkar. Ancak bu araç bile aslında bir Tiguan kalitesinde değil. Alman arabaları bir başkadır, deneyimleyenler bilir.
Marka daha önce de Türkiye 'ye geldi. Kullanıcıları madur etti ve çekip gitti.Evet tercih edilebilirlik olarak yaptiginiz tavsiye dogru hocam. Tucson cok guzel arac ama sifir arac olarak bakilinca omoda parasina clio aliniyor bu durumda sanki tercih edilebilir gibi duruyor. Ama dediginiz gibi ona verilecek paraya belki de ikinci el tucson alinabilir. Sabika olarak neyi var hocam bilmedigimden soruyorum, hic duymadim?
Evet o dogru. Ama suanda bu satis rakamlariyla giderse buyuk skandal olur hocam. O riski alacagini dusunmuyorum hic.Marka daha önce de Türkiye 'ye geldi. Kullanıcıları madur etti ve çekip gitti.