SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #1 Soruyu okuyunca aklınıza lavabo vs. gelecek ama öyle değil. "u" şeklinde bir delik düşünün ve bunun birleşim yeri olan alt tarafı beton gibi bir malzeme ile tıkalı durumda, biz bunu hangi asit vb. ürünleri kullanarak açabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Soruyu okuyunca aklınıza lavabo vs. gelecek ama öyle değil. "u" şeklinde bir delik düşünün ve bunun birleşim yeri olan alt tarafı beton gibi bir malzeme ile tıkalı durumda, biz bunu hangi asit vb. ürünleri kullanarak açabiliriz?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Malzemenin ne olduğunu öğrenmeniz gerek. Asit falan etki etmez betona.
scorpion75 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, fotoğrafçı 18 Temmuz 2023 #3 Kostik denenebilir.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #4 Bestty dedi: Malzemenin ne olduğunu öğrenmeniz gerek. Asit falan etki etmez betona. Genişletmek için tıkla... Sfero döküm tozu, su ile karışınca taş gibi olmuş ve tıkanmış. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023
Bestty dedi: Malzemenin ne olduğunu öğrenmeniz gerek. Asit falan etki etmez betona. Genişletmek için tıkla... Sfero döküm tozu, su ile karışınca taş gibi olmuş ve tıkanmış.
Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #5 Lavabo açıcı denediniz mi? Pardon, beton kısmına dikkat etmemişim.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #6 Nitrik Asit açar mı acaba
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 18 Temmuz 2023 #7 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Nitrik asit açar mı acaba Genişletmek için tıkla... Eger boru yu çıkarıp sipiral ile ortadan ikiye ayir temizle asitle uğraşma sonra da kaynak edersin.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Nitrik asit açar mı acaba Genişletmek için tıkla... Eger boru yu çıkarıp sipiral ile ortadan ikiye ayir temizle asitle uğraşma sonra da kaynak edersin.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #8 sevimsiz57 dedi: Eger boru yu çıkarıp sipiral ile ortadan ikiye ayir temizle asitle uğraşma sonra da kaynak edersin. Genişletmek için tıkla... Boru değil, CNC tezgahın su kanalı basit anlatmaya çalıştım.
sevimsiz57 dedi: Eger boru yu çıkarıp sipiral ile ortadan ikiye ayir temizle asitle uğraşma sonra da kaynak edersin. Genişletmek için tıkla... Boru değil, CNC tezgahın su kanalı basit anlatmaya çalıştım.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 18 Temmuz 2023 #9 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Boru değil, CNC tezgahın su kanalı basit anlatmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka kırılmayan bukulmeyecek sert bir hortum varsa hava ile dener misin açılır büyük ihtimall.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Boru değil, CNC tezgahın su kanalı basit anlatmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka kırılmayan bukulmeyecek sert bir hortum varsa hava ile dener misin açılır büyük ihtimall.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #10 sevimsiz57 dedi: Kanka kırılmayan bukulmeyecek sert bir hortum varsa hava ile dener misin açılır büyük ihtimall. Genişletmek için tıkla... Yok, hava açmıyor
sevimsiz57 dedi: Kanka kırılmayan bukulmeyecek sert bir hortum varsa hava ile dener misin açılır büyük ihtimall. Genişletmek için tıkla... Yok, hava açmıyor