Dostum
@İçimdeÖlenbiriVar, öncelikle boş yere üzüldüğünü söylemeliyim. Aşağıdaki iki alıntıdaki düşüncelerden vageçmelisiniz:
(1) "24 senelik hayatımda bu kadar rezil olmamıştım."
Eğer siz tuvaleti kullanmadan önce sorun olmayıp siz kullandıktan sonra sorun oluşmuş ise her durumda soruna isteyerek sebep olmadığınıza göre ve giderilmesi için çaba harcamış olduğunuza göre niye rezil olmuş sayılasınız ki? Sonuçta siz doğal ihtiyacınızı olması gereken yerde gidermişsiniz ve böyle bir sorunun oluşması öngörülemezdi. (insan vücudu, aşırı gelişmiş biyo-elektriksel ve otomatik bir tür mobil araç gibidir. Solunum, beslenme, sindirim, dolaşım, boşaltım ve uyku olarak bilinen etkinliklerden ikincisi ve sonuncusu dışındakileri tam otomatik olarak yerine getirir. İkincisi, açlık güdüsü ile ve sonuncusu ise dinlenme güdüsü ile yarı otomatik olarak gerçekleşir. Hiçbirine müdahale edemezsiniz. Boşaltım işleminin çıktılarına da aynı şekilde doğal olarak hiçbir müdahaleniz olamaz ve bildiğiniz gibi tuvalette tahliye edilmeleri gerekir.) Vücudunuzun doğal çalışması, asla sizin kontrol edebileceğiniz bir süreç olmadığına göre ve elinizde olmayan olumsuz bir sonucun giderilmesi için çaba da harcadığınıza göre hiç de rezil olmadınız. (belki masrafı üstlenebilirdiniz ama misafir olduğunuza göre mecbur da değildiniz.)
(2) "ama içlerinden 7 sülaleme küfrettiklerini hissettim." Belki aynı şey günün birinde onların da başına gelebilir. O zaman kendilerini sizin yerinize koyup düşünebilirler.
Öyle bir şey yapmışlarsa bile zaten haklı bir tepki de sayılmamalıdır önceki paragrafta belirttiğim açıklamalardan dolayı. İyi günler.