Tıkanan banyo gideri nasıl açılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar daha once sirke karbonat, sıvı olmayan kucuk beyaz topcuk tarzı şeylerden 10 larca kez alıp denedidim ancak açamadım, ne yazık ki lavobu giderinin ağzıda yerine sabit ve yerinden çıkmıyor. Sıvı olanlardan denemedim sadece denesem işe yarar mı? Tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

Bunun birde prox 300 ü var acaba aralarında fark ne? O elindeki çübük gibi olan şeyi benim banyo giderine sokmam mumkun değil çünkü dediğim gibi kapagı acılmıyor ve bu deliklerinden girmez. Derken cevabı buldum sanırım prox 300 almamız gerekiyor.

Prox 300 Lavabo, Banyo, Wc, Kanal Ve Tahliye Gider Borularında Tıkanıklığa Sebep Olan, Pislik, Yağ Kalıntıları, Tuvalet Kağıdı, Hijyenik Ped, Tampon, Sigara İzmaritleri, Bez, Kıl, Tüy, Yün, Çay Atığı, Çerçöp, vs Organik Atıklardan Oluşan Tıkanıkları Kolayca Eritir Ve Açar.
Videosu:burada

Prox250 Dök-Aç Binaların ve Dairelerin Tahliye Borularında Harç, Kum, Beton, Çakıl, Gibi Kalıntılardan Oluşan Tıkanıklıklarda Kullanılır. Kırmadan Tek Çözüm Prox-250 Harç Eritici .

Çok iyimiş aslında ancak benim gider kapalı deliklerinden yatay bir şekilde girmez bunlar

Son düzenleme:
Dostum bizim burdaki yapı marketlerde markası "Destroyer" olan bir sıvı var. Sıvı dediğime bakma bildiğin asit. Eline değse deler yani o derece. Ben onunla hem klozet içindeki siyahlığı giderdim hem de uzun bir süre sonra kalıntılar ile tıkanan lavabo açtım. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ama kullanmadan arkasını iyi oku eldiveni gözlüğü falan var yanında dikkatli kullan.

Aldım hocam deneyeyim bakalım sonucu yazarım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…