Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 25 Şubat 2019 #11 Aynısı bende vardı. Bir süre bilgisayardan uzak kaldığım sıra kendiliğinden geçmiş hatta şimdi yaşlı amcalar gibi kullanıyorum. Arada ufak krizler olarak geliyor yapacak bişey yok.
Aynısı bende vardı. Bir süre bilgisayardan uzak kaldığım sıra kendiliğinden geçmiş hatta şimdi yaşlı amcalar gibi kullanıyorum. Arada ufak krizler olarak geliyor yapacak bişey yok.
igdlacc Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 165 6 Mart 2019 #12 Kerykeion dedi: Elinize bozuk fare alın. Veya krizi fırsata çevirebilirsiniz. Bkz. Clicker Heroes Genişletmek için tıkla... Oyun beni cidden çok sardı, 1 saattir oynuyorum, artık bırakayım dedim. Bağımlılık yapmıştı, makro bile yaptım Sanırım ben biraz abarttım. xd Son düzenleme: 25 Şubat 2020
Kerykeion dedi: Elinize bozuk fare alın. Veya krizi fırsata çevirebilirsiniz. Bkz. Clicker Heroes Genişletmek için tıkla... Oyun beni cidden çok sardı, 1 saattir oynuyorum, artık bırakayım dedim. Bağımlılık yapmıştı, makro bile yaptım Sanırım ben biraz abarttım. xd