Tıklama botu yapımı için tavsiyeler

Tripoli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar.

Ben bir site için kısa süreli bir tıklama botu yapmak istiyorum ancak nasıl yapmam gerektiğine dair bir fikrim yok. Çalıştığım kurum Google ile anlaşıp bir internet sitesini sponsorlu olarak öne çıkarmaya çalışıyor ve ben de bu işe destek olmak istiyorum. Ancak bu konu hakkında pek bir fikrim yok. Bu konuda bana herhangi bir şekilde kaynak veya temel gösterebilirseniz çok mutlu olurum. Eğer bu işi yaparsam, manevi değerler anlamında iyi bir değer kazanacağım ve bu işe çok ihtiyacım var. Fikirlerinizi esirgemeyiniz.

Arkadaşlar selamlar.

Ben bir site için kısa süreli bir tıklama botu yapmak istiyorum ancak nasıl yapmam gerektiğine dair bir fikrim yok. Çalıştığım kurum Google ile anlaşıp bir internet sitesini sponsorlu olarak öne çıkarmaya çalışıyor ve ben de bu işe destek olmak istiyorum. Ancak bu konu hakkında pek bir fikrim yok. Bu konuda bana herhangi bir şekilde kaynak veya temel gösterebilirseniz çok mutlu olurum. Eğer bu işi yaparsam, manevi değerler anlamında iyi bir değer kazanacağım ve bu işe çok ihtiyacım var. Fikirlerinizi esirgemeyiniz.

Eğer dediğin şeyi tek cihaz üzerinden yaparsan engelletirsin siteyi. Reklamlara aynı cihazdan çok tıklamak engellemesini sağlar sitenin.

Bunu engellemenin bir yolu var mı?

Tek IP üzerinden yok.

VPN ile yapacaksınız 20 Chrome arkada açıp hepsinde VPN açıp IP adresinizi değiştirip macro recorder ile arka arkaya işlem yaptırmayı sağladığınız zaman işinize yarar. :)

Google saldırı olarak anlar. Bir süre sonra "Robot" koruması devreye girer.

Hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Deneyeceğim. Bir şekilde sürekli IP değiştirme yolunu bulursam deneyeceğim. NordVPN kullanabilirim belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı