3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 4 Kasım 2022 #11 I Am Bunny.exe dedi: Hocam simdi bende OBS e girmiyor site olarak ama muhtemelen sizde giriyodur. Genişletmek için tıkla... Neden sizde girmiyorken bende girsin ki?
I Am Bunny.exe dedi: Hocam simdi bende OBS e girmiyor site olarak ama muhtemelen sizde giriyodur. Genişletmek için tıkla... Neden sizde girmiyorken bende girsin ki?
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 4 Kasım 2022 #12 384311 dedi: Neden sizde girmiyorken bende girsin ki? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu degisecek ama soyluyorum ben yeni video olur dunki video olur ne zaman baksam girebiliyorlar ama ben giremiyorum.
384311 dedi: Neden sizde girmiyorken bende girsin ki? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu degisecek ama soyluyorum ben yeni video olur dunki video olur ne zaman baksam girebiliyorlar ama ben giremiyorum.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 4 Kasım 2022 #13 I Am Bunny.exe dedi: Hocam biraz konu degisecek ama soyluyorum ben yeni video olur dunki video olur ne zaman baksam girebiliyorlar ama ben giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Link paylaşır mısınız?
I Am Bunny.exe dedi: Hocam biraz konu degisecek ama soyluyorum ben yeni video olur dunki video olur ne zaman baksam girebiliyorlar ama ben giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Link paylaşır mısınız?
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 5 Kasım 2022 #14 B 384311 dedi: Link paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bazen Acilmiyor Open Broadcaster Software | OBS OBS (Open Broadcaster Software) is free and open source software for video recording and live streaming. Stream to Twitch, YouTube and many other providers or record your own videos with high quality H264 / AAC encoding. obsproject.com
B 384311 dedi: Link paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bazen Acilmiyor Open Broadcaster Software | OBS OBS (Open Broadcaster Software) is free and open source software for video recording and live streaming. Stream to Twitch, YouTube and many other providers or record your own videos with high quality H264 / AAC encoding. obsproject.com
F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 5 Kasım 2022 #15 Arkadaşlar sadece hacklandim mi onu merak ettim attığım SS'leri göz önünde bulundurarak site aynı ama sadece HTTP herhangi bir sorun olur mu? Veya eski link olduğunda dolayı olabilir mi? Ayrıca zaten HTTPS linke atıyor Son düzenleme: 5 Kasım 2022
Arkadaşlar sadece hacklandim mi onu merak ettim attığım SS'leri göz önünde bulundurarak site aynı ama sadece HTTP herhangi bir sorun olur mu? Veya eski link olduğunda dolayı olabilir mi? Ayrıca zaten HTTPS linke atıyor