Arkadaşımın tavsiyesi ile baktım. Instagram sayfasına indirim var dedi. Bende baktım. Hikayede link. Böyle bastım Hepsiburada ya da Trendyol açılıyor. Garip yazı olduğu için şüphelendim.
Arkadaşımın tavsiyesi ile baktım. Instagram sayfasına indirim var dedi. Bende baktım. Hikayede link. Böyle bastım Hepsiburada ya da Trendyol açılıyor. Garip yazı olduğu için şüphelendim.
Bana kısaltılmış link gibi geldi. Ama bazılarında virüs olma ihtimali var elbette, gördüğümüz her linke tıklamamakta fayda var. Alttaki resimden şüphelendim azcık.
Bu linklerde Trendyol ile iş birliği yapıp para kazanıyolar hocam bu linke ne kadar çok kişi tıklar ve bir şeyler satın alırsa para falan kazanıyorlar çok bilgili değilim ama bu kadar biliyorum. Ama her linke de güvenmeyin. (birinci fotoğraf için)
Arkadaşımın tavsiyesi ile baktım. Instagram sayfasına indirim var dedi. Bende baktım. Hikayede link. Böyle bastım Hepsiburada'ya da Trendyol açılıyor. Garip yazı olduğu için şüphelendim.
Virüs değil. Uygulama üzerinden link paylaşılmış link o yüzden öyle büyük ihtimalle tıkladığınız zaman Hepsiburada veya Trendyol yüklü değilse Google Play'i otomatik açar.