tiklateknoloji.com güvenilir mi?

kemalegee

Centipat
Daha fazla  
Eticaret sitesinde doğrulanmış görünüyor, sanırım yeni bir site Şikayetvar'da da herkesin sorununu 3 saat içinde çözmüşler. Dolandırıcı bir siteye göre fazla uğraşmışlar ama fiyatları her yerden daha ucuz. Mağazası var mı ya da alışveriş yapan biri varsa yardımcı olabilir mi?

İlk defa duyuyorum. Güvenilir olmayabilir, alacaksan da sanal kartla al ondan sonra ise kartı kapat.

WordPress'le bu tür gelişmiş bir site yapmak pek de hayır değil.

Şubat 2014'ten kalan bir facebook sayfası buldum siteyle ilgili ama site hakkında bir şey bilen de yok, ucuz ürün de satmıyorlar ki test edelim. Büyük bir organizasyon ama güvenilir gelmedi

çok kafa karıştıran bir site bu siteden biri ürün alıp ürün eline gelene kadar güvenirliği muallakta ozaman

Yakın zamanda benzer bir siteden tokatlandığım için riske atacak paranız yoksa maceraya gerek yok bence Hele ki sosyal medya, google vs. yorumlara aldanmayın, parayla yorum satın alabiliyorlar. Bilindik alışveriş sitelerinden üç beş fazla verip satın almak bana göre daha mantıklı. En azından sorun yaşadığında satıcı dışında iyi kötü muhatap da bulabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…