Sadece Calisthenics videolarına bakıyorum. Calisthenics yapanları takip ediyorum ama önüme saçma sapan Arapça videolar çıkıyor. Türkçe bile yok. Bunu düzeltmenin yolu var mı? Algoritma baktığım, beğendiğim şeyler doğrultusunda video sunmuyor mu?
Sadece Calisthenics videolarına bakıyorum. Calisthenics yapanları takip ediyorum ama önüme saçma sapan Arapça videolar çıkıyor. Türkçe bile yok. Bunu düzeltmenin yolu var mı? Algoritma baktığım, beğendiğim şeyler doğrultusunda video sunmuyor mu?
İstemediğin içeriklerle ilgili videolar için "İlgilenmiyorum" seçeneğine tıkla. Ardından aşağıda "daha fazla bilgi" tarzında bir şey çıkıyor ve ona tıkla, videonun etiketlerini engelle. Bu şekilde zamanla ana sayfan düzelir.
Evet doğru, öyle. Ama TikTok algoritması biraz öyle çalışıyor, ben ilk indirdiğimde tamamen BTS fanları falan doluyordu ana sayfama. Böyle yaparak düzenledim.