Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 27 Ocak 2022 #1 Bolivya'nın Paraguay büyükelçisi Mario Cronembold çektiği TikTok videosu yüzünden görevden alındı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paraguay içeceği ile alay edince görevden alındı. Parlamento istenmeyen kişi olarak ilan etti. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Bolivya'nın Paraguay büyükelçisi Mario Cronembold çektiği TikTok videosu yüzünden görevden alındı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paraguay içeceği ile alay edince görevden alındı. Parlamento istenmeyen kişi olarak ilan etti.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Ocak 2022 #2 TikTok kadar saçma sapan uygulama görmedim.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.737 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ocak 2022 #3 Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an.
Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 27 Ocak 2022 #4 Yeniçocuk dedi: Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an. Genişletmek için tıkla... Adam Paraguaylı zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Yeniçocuk dedi: Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an. Genişletmek için tıkla... Adam Paraguaylı zaten.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.737 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ocak 2022 #5 Forumdaş dedi: Adam Paraguaylı zaten. Genişletmek için tıkla... Adam Paraguay'lı eleştirdiği içecek Bolivya'nın mı öyleyse yanlış anlamışım. Tam tersi anladım ben.
Forumdaş dedi: Adam Paraguaylı zaten. Genişletmek için tıkla... Adam Paraguay'lı eleştirdiği içecek Bolivya'nın mı öyleyse yanlış anlamışım. Tam tersi anladım ben.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 27 Ocak 2022 #6 Yeniçocuk dedi: Adam Paraguay'lı eleştirdiği içecek Bolivya'nın mı öyleyse yanlış anlamışım. Tam tersi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Yok Paraguay'lı ve eleştirdiği içecek kendi ülkesine ait. O yüzden atıldı ve istenmeyen adam ilan edildi. Bir nevi Vatan Haini.
Yeniçocuk dedi: Adam Paraguay'lı eleştirdiği içecek Bolivya'nın mı öyleyse yanlış anlamışım. Tam tersi anladım ben. Genişletmek için tıkla... Yok Paraguay'lı ve eleştirdiği içecek kendi ülkesine ait. O yüzden atıldı ve istenmeyen adam ilan edildi. Bir nevi Vatan Haini.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.737 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ocak 2022 #7 Forumdaş dedi: Yok Paraguay'lı ve eleştirdiği içecek kendi ülkesine ait. O yüzden atıldı ve istenmeyen adam ilan edildi. Bir nevi vatan haini. Genişletmek için tıkla... Tuhaf insan neden ülkesini sevmez ve kültürel değeri ile dalga geçer anlamıyorum.
Forumdaş dedi: Yok Paraguay'lı ve eleştirdiği içecek kendi ülkesine ait. O yüzden atıldı ve istenmeyen adam ilan edildi. Bir nevi vatan haini. Genişletmek için tıkla... Tuhaf insan neden ülkesini sevmez ve kültürel değeri ile dalga geçer anlamıyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Ocak 2022 #8 Yeniçocuk dedi: Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an. Genişletmek için tıkla... Hep gelişmemiş ülkelerin yöneticileri böyle olur zaten.
Yeniçocuk dedi: Paraguay içeceği ile dalga geçeceğine kendi ülkesine baksaydı keşke. Bolivya en fakir ülkelerden biri şu an. Genişletmek için tıkla... Hep gelişmemiş ülkelerin yöneticileri böyle olur zaten.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Ocak 2022 #9 TikTok ne ocaklar söndürdü yahu.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #10 İyi olmuş.