TikTok canlı yayın aboneliği nasıl açılır?

Hernos.Design

Kilopat
Daha fazla  
Canlı yayın içerik üreticisi büyüme programını tamamlayın. Canlı yayın yap sayfasından daha fazla bilgi edinin. Kısmını nereden yapacağımı vs bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yönlendirmelerinizi bekliyorum. Teşekkürler ♥

Çözüm bulursan bana da söyler misin bende aynı sorunun cevabını arıyorum.

Hiçbir yerde cevabı yok
Knk olayı çözdüm ben desteğe yazdım şunu dedi: CANLI Yayın aboneliği özelliği şu anda TikTok'da yalnızca sınırlı sayıda kişiye sunulmaktadır. Bu özelliği gelecekte daha fazla kişinin kullanımına sunmak için çalışıyoruz.

Bana yanıt gelmedi yayınlara vs devam ettim. Bugünden itibaren aboneliğimi açabildim. Çok garip bir sistem var. Destek ekibi desen çöp zaten.

Vallahi ben de aynı şekilde her gün 1-2 saat yayın açıyorum. Geldi çok şükür. Darısı senin başına ♥
Aga bana da geldi de şimdi abonelik paralarını çekmek için banka hesabı ekledim bu seçenek ülkenizde kullanılmıyor gibi bişi dedi sende de öyle mi?

Aga bana da geldi de şimdi abonelik paralarını çekmek için banka hesabı ekledim bu seçenek ülkenizde kullanılmıyor gibi bişi dedi sende de öyle mi?
Ben ekledim herhangi bir problem yaşamadım. Abonelik paraları her ayın 15 inde yatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…