TikTok editlerim neden izlenmiyor?

Hayır. Editin o kadar mükemmel durmuyor. Slow Motion ekleyip efekt atmışsın. Biraz daha uğraşırsan daha güzel olabilir.

Adam şaka yapmış gibi duruyor hocam zaten ortada edit yok mizah amaçlı bir video.

Aynı videoya başka şarkı ekleyeceğim, bu sefer 10k izlenir muhtemelen. Editim mükemmel.
Editim mükemmel? Bir kaç görsel efekt ve slow motion koyarak mı? Hocam devir değişti artık bu tür editler çok eskide kaldı. Kendini çok geliştirmen lazım. Daha yolun başındasın. Edit sayfaları bambaşka bı yere geldiler. Beğendiğim ve başarılı bulduğum Umutcan çekiliş var izlersen demek istediğimi anlarsın.

Hocam eğer cidden edit yapacaksanız bu bir edit değil video izleyerek editi öğrenip yavaş yavaş yapın derim.

Devir değişti. Eskiden editler çok izlenirdi lakin şimdi tam tersine döndü, saçma sapan videolar izleniyor.

Mükemmel değil aksi halde cringe. Konsepti değiş.

Hocam ben edit yapmayı biliyorum, bunu komik olur diye yaptım şarkıyla, normalde böyle editler yapıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Komik olsun diye yaptım komik işte, insanların ne istediği belli değil yav.
Benim mizah anlayışım yoktur hocam önce bunu belirteyim bu videonun neresi komik yani bende mimik oynamadı yani komik olarak düşündüğünüz ne tekrardan söylüyorum mizah anlayışım yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…