TikTok evrenine yolculuk

Makaleler
11
Yer
Malatya
Bir arkadaşımın TikTok indirmesi ve benim "Ne!?" dememe karşılık "Aslında denesen seversin, ön yargı var millette." demesiyle bu garip evrene yolculuk yapmaya karar verdim.

Keşke daha gelişmiş bir Neuralink projesinin hayata geçmesini bekleseydim. Belki oluşan IQ kaybını en aza indirgemek adına önceden beynimi yedeklerdim.

Adım adım bu değişik yere yolculuğa başlıyoruz...

Burası portal kapısı olmalı! Zamanında 1 yıldız verip kaçmak amacıyla karşı karşıya kalmıştım. Tabii sonra vazgeçtim. Ama bu sefer geri dönüş yok.

İlk başta bir hesabımı feda etmek üzereydim. Fakat sonra "Atla" butonunu gördüm. Benim gibi bu âleme selam verip çıkmak isteyen başka bir yolcu koymuş olmalı.

Ortaya karışık yapacağım. Her çeşit canlı formunu görmek istiyorum. Ayrıca Drama ve Eğlence neden aynı ikona sahip?

Temasta nasıl bulunmam gerektiği hakkında talimatlar veren bir doküman. Harika!

Foruma video atılmadığı için anlatmaya çalışacağım. Gri kafalı erkek dişinin ilgisini çekmek için sihirbazlık yapmaya çalışıyor. Erkek dediğimi yapmaya çalışırken dişi bir anda kelepçeden kurtulup erkeği kelepçeliyor. Yani sen benim ligimde değilsin demek istiyor. Ilginç bir kur.

Buna açıklama yapamadım. Bu ne a...

Daha fazla dayanamadım sildim. 2 video yetti bana. Fazla söze gerek yok, ağzımı açarsam neler söyleyeceğimi biliyorsunuz.

Doğru şeyi yapmışsın.

Fazla kasmamak gerekir insan eğleniyorsa saygı duymak en iyisi olacaktır ama tabi ki tam bir cringe olaylar besliyor herkesin kendi düşüncesi ama bir insan 12 saat çalışıp böyle uygulamalar ile kendince eğleniyorsa çok iyi.

Zararın neresinden dönsem kardır. Ara sıra ağzımdan "Cennetten çiçek mi topluyorum." Tarzı şeyler çıkıyor ama sorun yok.

Son anda yapmışsın doğru olanı. Bu durumu atlatamayanlarlar var son çare psikolog oluyor bazen.

TikTok videolarını Youtube'dan ayıklayarak izleyin. Yani Türk videolarından uzak durun. Yabancıların yaptığı çok hoşuma giden TikTok videoları var. Uygulamayı denemek kişisel olarak zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…