RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2022 #1 Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 48 24 Eylül 2022 #2 Akıl sağlına zararlı olduğu için pek güvenli değil..
we1N Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 Tam olarak neyi kastediyorsunuz? Cihaz olarak güvenlidir ama mental sağlığınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Tam olarak neyi kastediyorsunuz? Cihaz olarak güvenlidir ama mental sağlığınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 24 Eylül 2022 #4 RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Sübyancısı sapığı salağı beyinsizi dolu orası sana gelesiye kadar hackerler önce onları hedef alıyor rahat ol
RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Sübyancısı sapığı salağı beyinsizi dolu orası sana gelesiye kadar hackerler önce onları hedef alıyor rahat ol
192005HQ Centipat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 525 24 Eylül 2022 #5 Videoyu izlemeni tavsiye ederim. Güvenli değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Videoyu izlemeni tavsiye ederim. Güvenli değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #6 RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Akıl sağlığın için aşırı tehlikeli.
RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Akıl sağlığın için aşırı tehlikeli.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2022 #7 TikTok yerine Instagram Reels ve YouTube shorts izlemek için mantıklı mı?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 24 Eylül 2022 #8 RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenli ama kullanmaya başlayıp devam ederseniz metal çöküntü yaşayabilirsiniz.
RatrAsi dedi: Soruyorum başlıkta arkadaşlar. TikTok kullanıyorum ama güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenli ama kullanmaya başlayıp devam ederseniz metal çöküntü yaşayabilirsiniz.
U UmutBalcı Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #9 Güvenli değil. Nerede ünlü olunmayacak kişiler orada hep ünlü. Ne kadar saçma sapan hareketler yapan kim varsa orada. Sağlığın açısından o uygulamayı kullanmamanı tavsiye ediyorum. RatrAsi dedi: TikTok yerine Instagram Reels ve YouTube shorts izlemek için mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Aynısının laciverti. Orada da aynı tarz videolar var. Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Güvenli değil. Nerede ünlü olunmayacak kişiler orada hep ünlü. Ne kadar saçma sapan hareketler yapan kim varsa orada. Sağlığın açısından o uygulamayı kullanmamanı tavsiye ediyorum. RatrAsi dedi: TikTok yerine Instagram Reels ve YouTube shorts izlemek için mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Aynısının laciverti. Orada da aynı tarz videolar var.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Eylül 2022 #10 RatrAsi dedi: TikTok yerine Instagram Reels ve YouTube shorts izlemek için mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Düzgün içerik üreticileri ve düzgün kullanımla ilgilenen kişilere hepsi güzel.
RatrAsi dedi: TikTok yerine Instagram Reels ve YouTube shorts izlemek için mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Düzgün içerik üreticileri ve düzgün kullanımla ilgilenen kişilere hepsi güzel.