8 820844 Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #1 Uzun zaman kullandığım TikTok hesabımı sildim, bu süre zarfında ki verilerim tamamen silinir mi? Yaptığım yorumlar vs.
Uzun zaman kullandığım TikTok hesabımı sildim, bu süre zarfında ki verilerim tamamen silinir mi? Yaptığım yorumlar vs.
Ulaş Alkan Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ3 13100F 16 GB 3600MHZ ZOTAC RTX 4060 MSİ B660-A PRO 850W 80+ BRONZE Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Evet silinir.
Steven Rogers Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer New Jersey Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum
Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.320 Çözümler 2 4 Eylül 2024 #4 Uygulamadan silinir ama Çin istese onu saklar ben bir ara böyle duymuştum unuttum nereden duyduğumu. Steven Rogers dedi: Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum Genişletmek için tıkla... Evet tiktok uygulaması türk hükümeti ile veri paylaşmaı kabul eden tek uygulamaymış
Uygulamadan silinir ama Çin istese onu saklar ben bir ara böyle duymuştum unuttum nereden duyduğumu. Steven Rogers dedi: Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum Genişletmek için tıkla... Evet tiktok uygulaması türk hükümeti ile veri paylaşmaı kabul eden tek uygulamaymış
8 820844 Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 4 Eylül 2024 #5 Steven Rogers dedi: Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum. Genişletmek için tıkla... Ama üzerinden 6 ay geçince olmuyor değil mi? Ve şahısa yönelik baylaşımlar yapmadım sadece genel konuştuğum yorumlarım var ondan bir şey çıkar mı?
Steven Rogers dedi: Yorumlar vs. silinir ama TikTok sizi silmez hocam, biri dava açmak isteyince bilgileri patır kütür veriyorlar, yaşadığım bir durum. Genişletmek için tıkla... Ama üzerinden 6 ay geçince olmuyor değil mi? Ve şahısa yönelik baylaşımlar yapmadım sadece genel konuştuğum yorumlarım var ondan bir şey çıkar mı?