TikTok hesaplarım sürekli kapanıyor

Yusufc44

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TikTok'ta dün bir hesap açtım ve bir paylaşım yaptım 1 saat içinde 1.6m izlendi ama yarım saat daha geçtikten sonra kapandı. Sonra başka bir hesap daha açtım 6 paylaşım yaptım 2 tanesi 10k diğerleri 4000-5000 civarı izlendi her şey normal yolundaydı ki yine durduğu yerde sebepsizce hesaptan çıkış yaptı, hiçbir uyarı falan da almadım ve hesaba girmemeye. Başladı videolarım teliflimi diye şüphelendim ama değildi, tüm videolarımı atmadan önce telif kontrolünden geçiriyordum hesaba girmeye çalışınca "bu hesap askıya alındı" hatasıyla karşılaşıyorum. Neden böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani paylaşımlarınızı kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa çalıntı falan mı? Çalıntıysa sonrasında algoritma tekrardan telif taraması yapabilir.

Yani paylaşımlarınızı kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa çalıntı falan mı? Çalıntıysa sonrasında algoritma tekrardan telif taraması yapabilir.

Tamamen çalıntı değil, trend olan benzer videoları farklı platformlardan alıp editleyip atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…