doruk2831 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 BlueStacks ve LDPlayer kullanıyorum. TikTok hesabıma girmeye çalıştığımda internet yok hatasını alıyorum.
BlueStacks ve LDPlayer kullanıyorum. TikTok hesabıma girmeye çalıştığımda internet yok hatasını alıyorum.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 19 Mart 2025 #2 Sosyal medyaya erişim engeli gelmişti, belki onunla bir ilgisi olabilir.
fatih.1 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14th Gen 14400F Gigabye Windforce RTX 4070 Super 32 Gb Crucial DDR 4 Ram 1TB Crucial M2 SSD Thermaltake ThoughPower GF A3 850W 80+Gold Thermaltake Water 3.0 aRGB 360mm Xigmatek Y Pro Odin 2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2025 #3 Sanırsam ülke geneli bir bant daraltma uygulaması var. Forumlarda ve çoğu yerde kullanıcılar bu durumdan bahsediyor son 1 saattir.
Sanırsam ülke geneli bir bant daraltma uygulaması var. Forumlarda ve çoğu yerde kullanıcılar bu durumdan bahsediyor son 1 saattir.
doruk2831 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 bayburak dedi: Sosyal medyaya erişim engeli gelmişti, belki onunla bir ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu sorunu aslında 1,2 haftadır alıyorum ve hesabıma telefondan giriş yapabiliyorum. fatih.1 dedi: Sanırsam ülke geneli bir bant daraltma uygulaması var. Forumlarda ve çoğu yerde kullanıcılar bu durumdan bahsediyor son 1 saattir. Genişletmek için tıkla...
bayburak dedi: Sosyal medyaya erişim engeli gelmişti, belki onunla bir ilgisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır. Bu sorunu aslında 1,2 haftadır alıyorum ve hesabıma telefondan giriş yapabiliyorum. fatih.1 dedi: Sanırsam ülke geneli bir bant daraltma uygulaması var. Forumlarda ve çoğu yerde kullanıcılar bu durumdan bahsediyor son 1 saattir. Genişletmek için tıkla...
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 19 Mart 2025 #5 doruk2831 dedi: Hayır. Bu sorunu aslında 1,2 haftadır alıyorum ve hesabıma telefondan giriş yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an bant daraltma var hiç giremeyebilirsiniz bant daraltma kalkınca yine giremezseniz tekrar konu açın.
doruk2831 dedi: Hayır. Bu sorunu aslında 1,2 haftadır alıyorum ve hesabıma telefondan giriş yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an bant daraltma var hiç giremeyebilirsiniz bant daraltma kalkınca yine giremezseniz tekrar konu açın.