TikTok kapatılıyor mu?

proyic

Hectopat
Arkadaşlar son haberlere göre öyle bir söylenti geldi doğru mudur? Bence kapatılsın çünkü yaş kitlesi aşırı düşük ve saçma saçma hareketlerle ünlü olanlar ayrı bir trajik. Sizce?

Geçen bir hocamla aynı konuyu tartışmıştık ve çok güzel bir cevap vermişti. "TikTok kapatılsa x çıkar bu döngü devam eder" çok güzel özetlemişti olayı o yüzden kapansa bile bir şeyin değişeceğini sanmam.

Öyle bir şey duymadım şahsen. Fakat devletin vergi aldığı bir yeri kapatmasına pek olanak vermiyorum. Yaş kitlesi vs konusuna gelirsek TikTok un Instagram reelsden farkı yok. Siz ne izlerseniz karşınıza o geliyor. Sizde saçma videolara meraklıysanız orasını bilemem. Aslında çok güzel eğitici binlerce video var TikTok da.

Kapatıcağız derler öyle laf olarak kalır. Ha kapatsalar bile yine erişilebilir tamamen yasaklayamazlar.
Bir şeyleri kapatmak, yasaklamak eğer illegal değilse anca özgürlüğünüze darbedir. Ne olursa olsun sevmesen beğenmesen bile karşı çıkmalısın. Yarın öbür gün başka platformlar da yasaklanınca, başka şeyler de yasaklanınca iş işten geçmiş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen istemiyorsun diye neden kapatılsın kardeşim? Ben beğenmedim bu kapatılsın dersen yarın da başkaları beğenmediği için senin sevdiğin bir şeyi kapatırlar. Yaş kitlesi düşükse bu ebeveynlerin problemi. Çocukların eline tablet internet verip salmasınlar, çocuk modunu açıversinler zahmet edip. Baskı rejiminin olduğu bir ülkede bir şeyleri kapatmayı savunmak en kibar tabiriyle eşekliktir.

TikTok kapatılırsa yaş kitlesi düşük kesim de onunla beraber kaybolmayacak ki.
Mevzu yaşı düşükler değil zekâsı düşükler, ama yinede bu insanlar her yerde var, bu yüzden TikTok'un kapanması istenirse sosyal hayata da çıkmamalı o insan. Sizde demiyorum bu zihniyete sahiplere diyorum. Bir şeyi yasaklatmak kapattırmak bu ülkede doğru işlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…