TikTok laneti

Bu şeyi bir arkadaşımda demişti. Sonuç aşağıda:

Bende kuzenimde ablamda görüyordum denemeye karar verdim ve uygylamayı yükledim o yüklediğim günden sonra direkt bağımlı olmuştum 5 dk izleceğim diye 2 saat izliyordum bunu fark edince sildim direkt.

Kesinlikle kapatılması lazım. Buna karşı çıkacak pek insanın olduğunu sanmıyorum. Sebepsiz bir şekilde "kapatılsın" demiyorum. Geçen gün bir video gördüm, 12 yaşındaki kız, "Prezervatif almayı unutmuşsundur ve..." diye video çekiyor. Aynı platformdaki kişilerden etkilenip böyle şeyler yapıyor. Kesinlikle kapatılması lazım. Daha niceleri var bunun gibi.

Bu kadar dert ettikçe daha da gündem yapıyorsunuz bence. Kullanmıyorum, kullanılması taraftarı değilim ama kullanana neden sürekli laf edeyim? Garip bir ortam işte.

☝ Konunun açılması bile, uygulama için prim sebebi.
Tik Tok kapanınca bu videolar veya içerikler başka mecralarda yayınlanacak. Önceden Vine vardı, mesela. Keşke bu uygulamaya tepki gösterdikleri kadar diğer mecralarda el atsalar.

"bİr tAnA aDaM vRa sÜreQli dÖvÜŞüYor çKo hAwLi"

Aslında sorun uygulamada değil, kızlar ile artistlik yapan bazı "kişilerin" (burada söyleyemeyeceğim tanımlar mevcut) havalı göründüğünü sanıp videosunu müzikle oraya atması. Bana göre terbiyesiz olan bazı hareketleri de yok değil. Asıl sorun burada. Bazı yaşı küçük arkadaşlarda bu kişileri seviyor olabilir ki bu kişilerin sevenleri genelde küçükler.(minikler her yerde). Aklı başında biri zaten öyle şeyler yapmaz veya izlemez. Daha mantıklı şeyler yapsalar uygulama iyileşebilir. Uygulama ne için yapıldı onu bilmiyorum. Biri söylerse iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…