TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Bende yıllar önce PUBG'yi telefonla oynuyordum ama bilgisyardan girmeye çalışınca 10 yıl ban uyarısı aldım, böyle şeyler olabiliyor.

Bu kadar kişi cihaz banı yemesi imkansız durduk yere ve tek bir yayın açmayan kiişilerde var burada

mesajda belirttiğim gibi karşıma çıkan sonuçlara göre benim düşünceme göre ihtimaller bunlar. kesin öyledir diye birşey söylenmedi.

reis istersen yardım ederim

uzak bağlantıya kabul olan birini bulursanız yazın.

- Dediniz ne için sormuştunuz
çalısan birini bulun dedi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanal sahinibin ticketine kısa sürede düzelecek demişler yorumlarda yanıt vermış.

Son düzenleme:
Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok belliki. Ama şuan süreç çok saçma ilerliyor bizim burada vaktimizden gidiyor. Sıralamadan düştüğümüz yetmediği gibi üzerine birde yayın açamadığımız için keşfetimiz kapanabilir.

Telefondan yayın açıp mobil oyun falan oynayın en azından yayın yapmış olursunuz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu detaylı açıklayan bir video hazırladım , herkes yorum ve beğeni atarsa belki öne çıkarda bir yetkilinin dikkatini çeker. ilgilenen arkadaşlar etkileşimde bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…