S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben TikTok Live'den canlı yayın acıyorum. Bundan 2-3 ay sonra falan Kick, Twitch gibi platformlarda yayın açsam herhangi bir şey olur mu? Bunu sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşlar, ben TikTok Live'den canlı yayın acıyorum. Bundan 2-3 ay sonra falan Kick, Twitch gibi platformlarda yayın açsam herhangi bir şey olur mu? Bunu sormak istedim.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 21 Mayıs 2024 #2 Bir şey olmaz da kitleler farklı. Tiktok izleyen Twitch, Kick izlemiyor sonuçta. Aynı izleyicisi sayısını koruyamazsınız.
Bir şey olmaz da kitleler farklı. Tiktok izleyen Twitch, Kick izlemiyor sonuçta. Aynı izleyicisi sayısını koruyamazsınız.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Ne gibi bir sorun yasayacagini dusunuyorsun? Aklina ne takildiysa yaz.
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 k7llu dedi: Ne gibi bir sorun yasayacagini dusunuyorsun? Aklina ne takildiysa yaz. Genişletmek için tıkla... Hani böyle telif hakkı olur para cezası gibi bir şey olur platform değiştirdim diye o yuzden.
k7llu dedi: Ne gibi bir sorun yasayacagini dusunuyorsun? Aklina ne takildiysa yaz. Genişletmek için tıkla... Hani böyle telif hakkı olur para cezası gibi bir şey olur platform değiştirdim diye o yuzden.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 21 Mayıs 2024 #5 Sedat Güven 99 dedi: Hani böyle telif hakkı olur para cezası gibi bir şey olur platform değiştirdim diye o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
Sedat Güven 99 dedi: Hani böyle telif hakkı olur para cezası gibi bir şey olur platform değiştirdim diye o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam