Rica ederim, beni rahatsız ettiğiniz yok. Sadece sizin strese girmenizi ve arkadaşın da kalbinin kırılmasını, keyfinin bozulmasını istemiyorum. İkinize de mutlu geceler diliyorum.
Tik tok: İnsanların kamera karşısına geçip, saçma sapan hareketler yapıp dilencilik yaptığı, bu saçma sapan platform için can verdiği (gerçek anlamda) saçma sapan bir platformdur.
"Kanka bak espri yapcam bak bak hoca 31. sayfayı açın dedi puhahahahahahhaa, herkezz anlamaz hele gacılar hiç anlamaz sjsjsjjsjsj"
Yazım hatalarını yazarken benim bile içim acıdı. Şimdiden okuyan herkes adına özür dilerim.
"Kanka bak espri yapcam bak bak hoca 31. sayfayı açın dedi puhahahahahahhaa, herkezz anlamaz hele gacılar hiç anlamaz sjsjsjjsjsj"
Yazım hatalarını yazarken benim bile içim acıdı. Şimdiden okuyan herkes adına özür dilerim.
Ne oldu bu forum üyelerine, 31 ile alakalı bir konu açıldığında "Hiç komik değil, mizah anlayışınız bu mudur?" diyen technopat üyelerine ne oldu, şimdi 31 yazıp 6 sayfa "ığ ağ ığ ağ ığ" gülüyorlar, aman tanrım ne kadar komik dimi lan?
Seneler önce Okan Bayülgen’in programımda kısa bir skeç vardı. Kısaca şunu diyorlardı “osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.” Özür dileyerek söylüyorum, keşke “31”e güleceğinize osuruğa gülseydiniz.