İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 3 Eylül 2021 #51 Rogg15 dedi: Seneler önce Okan Bayülgen’in programımda kısa bir skeç vardı. Kısaca şunu diyorlardı “osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.” Özür dileyerek söylüyorum, keşke “31”e güleceğinize osuruğa gülseydiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." İğrençsiniz.
Rogg15 dedi: Seneler önce Okan Bayülgen’in programımda kısa bir skeç vardı. Kısaca şunu diyorlardı “osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur.” Özür dileyerek söylüyorum, keşke “31”e güleceğinize osuruğa gülseydiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." İğrençsiniz.
R Rogg15 Picopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #52 İBEX_0709 dedi: Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." Genişletmek için tıkla... Daha söylemek istediğim çok şey var ama kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.
İBEX_0709 dedi: Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." Genişletmek için tıkla... Daha söylemek istediğim çok şey var ama kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 3 Eylül 2021 #53 Rogg15 dedi: Daha söylemek istediğim çok şey var ama kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Rogg15 dedi: Daha söylemek istediğim çok şey var ama kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #54 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum.
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #55 LaMorte dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Sinirleniyorum, çok sinirleniyorum.
LaMorte dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum. Genişletmek için tıkla... Sinirleniyorum, çok sinirleniyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 3 Eylül 2021 #56 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 3 Eylül 2021 #57 İBEX_0709 dedi: Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." İğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... LaMorte dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum. Genişletmek için tıkla...
İBEX_0709 dedi: Bunlar, şeye de güler şimdi: "Hızlı gelin ister misin aw aw." İğrençsiniz. Genişletmek için tıkla... LaMorte dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Biliyorum aşırı kötü ama şunda kendimi kaybediyorum. Genişletmek için tıkla...
yücecahil67 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 545 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #58 engoboi dedi: Gayet komik, zamanında Recep ıvedik'e gülüyordu insanlar . Genişletmek için tıkla... Hala güzel. 10 kere izlesemde.
engoboi dedi: Gayet komik, zamanında Recep ıvedik'e gülüyordu insanlar . Genişletmek için tıkla... Hala güzel. 10 kere izlesemde.
R Rogg15 Picopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #59 yücecahil67 dedi: Hala güzel. 10 kere izlesemde. Genişletmek için tıkla...