V Vvss Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Selam. 15 yaş kız kuzenim TikTok kullanmakta. Nasıl bıraktırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Video çekiyor mu. (Cringe veya anlamsız olabilir) Yoksa "Cellat, (Başka bilmiyorum" gibi kişileri izliyor mu?
Video çekiyor mu. (Cringe veya anlamsız olabilir) Yoksa "Cellat, (Başka bilmiyorum" gibi kişileri izliyor mu?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Telefonunu yakın (!) Şaka bir yana onunla düzgünce konuşun, anlamayacak kadar bağımlıysa hesabının şifresini değiştirip uygulamayı silin.
Telefonunu yakın (!) Şaka bir yana onunla düzgünce konuşun, anlamayacak kadar bağımlıysa hesabının şifresini değiştirip uygulamayı silin.
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #4 Vvss dedi: Selam. 15 yaş kız kuzenim TikTok kullanmakta. Nasıl bıraktırabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzgünce konuşun. Eğer bırakmak istemiyorsa bırakın ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Sonuçta kendi isteği.
Vvss dedi: Selam. 15 yaş kız kuzenim TikTok kullanmakta. Nasıl bıraktırabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzgünce konuşun. Eğer bırakmak istemiyorsa bırakın ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Sonuçta kendi isteği.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 29 Haziran 2021 #5 Bırakın kullansın. Bence Tik Tok abartıldığı kadar kötü bir uygulama değil. Kabul ediyorum, saçma sapan içerikler var. Fakat İnstagram'da önüme çok güzel oyun videoları düşüyor. Çoğunu beğeniyorum.
Bırakın kullansın. Bence Tik Tok abartıldığı kadar kötü bir uygulama değil. Kabul ediyorum, saçma sapan içerikler var. Fakat İnstagram'da önüme çok güzel oyun videoları düşüyor. Çoğunu beğeniyorum.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 29 Haziran 2021 #6 Hesabı silin. İroni.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 Bence açık açık giyinip twerk denen hareketleri yapmıyorsa ve onları izlemiyorsa sorun yok.(TikTok kullanmıyorum.) Ayrıca Cellat, Ceren, Cemre izlemiyorsa durum çok da kötü değil.
Bence açık açık giyinip twerk denen hareketleri yapmıyorsa ve onları izlemiyorsa sorun yok.(TikTok kullanmıyorum.) Ayrıca Cellat, Ceren, Cemre izlemiyorsa durum çok da kötü değil.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 29 Haziran 2021 #8 JakerT4 dedi: Ayrıca Cellat, Ceren, Cemre izlemiyorsa durum çok da kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam izliyorsa uğraşmaya değmez.
JakerT4 dedi: Ayrıca Cellat, Ceren, Cemre izlemiyorsa durum çok da kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam izliyorsa uğraşmaya değmez.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 zlaex0 dedi: Hocam izliyorsa uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 29 Haziran 2021 #10 Cringe gözüktüğünü söyleyebilirsin. Başka da bir şey yapmana gerek yok. Seni ilgilendirmiyor ne yaptığı.
Cringe gözüktüğünü söyleyebilirsin. Başka da bir şey yapmana gerek yok. Seni ilgilendirmiyor ne yaptığı.