LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.042 Çözümler 2 Yer İzmir 27 Aralık 2023 #11 Kullanma o zaman ben kullanıyorum bana motivasyon kazandırdı daha güzellik kattı ne izlediğine bağlı.
Kullanma o zaman ben kullanıyorum bana motivasyon kazandırdı daha güzellik kattı ne izlediğine bağlı.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #12 Dediğinize katılıyorum, sosyal medya eski haline dönmeli bence. Eskiden böyle bir kaydırma özelliği yoktu Instagram'da. YouTube'da da öyle. Şahsen ben de tamamen silmeyi değil de bu reels özelliğini kullanmayı kısıtlamayı tercih ediyorum.
Dediğinize katılıyorum, sosyal medya eski haline dönmeli bence. Eskiden böyle bir kaydırma özelliği yoktu Instagram'da. YouTube'da da öyle. Şahsen ben de tamamen silmeyi değil de bu reels özelliğini kullanmayı kısıtlamayı tercih ediyorum.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.973 Çözümler 11 28 Aralık 2023 #13 Yasaklamayla bir yere varılmaz. Kendini değiştirmen lazım önce. Bu uygulamaların bağımlısı olan biri yasaklanınca VPN ile izlemeye devam etmeyecek mi? Ayrıca bu uygulamalar düzgün kullanıldığında gayet faydalı olabiliyor. Günde 20 saat salak saçma videolar izliyorsanız orasını bilemem.
Yasaklamayla bir yere varılmaz. Kendini değiştirmen lazım önce. Bu uygulamaların bağımlısı olan biri yasaklanınca VPN ile izlemeye devam etmeyecek mi? Ayrıca bu uygulamalar düzgün kullanıldığında gayet faydalı olabiliyor. Günde 20 saat salak saçma videolar izliyorsanız orasını bilemem.