TikTok takip edilenler farklı görünüyor

Hexist

Hectopat
Yer
Ankara
Öncelikle merhaba. Bugün takip ettiklerim listesi bayağı bir kalabalıklaştığı için temizledim. Daha sonra takip ettiklerim sayısı profil bölümünde 257 olarak gözüktü fakat ben kendim saydığım zaman yalnızca 29 kişi gözüküyordu. Yani profilimde gözüken sayı daha fazla olarak gözüküyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekle 10 dakika falan ondan sonra hesabına gir sayfayı yenile bazen olur öyle şeyler bende de Instagram'da oluyordu.

Birkaç hafta önce benzer bir şey başıma geldi. Takip ettiğim kişileri temizledikten sonra profilimdeki sayı hâlâ yüksek görünüyordu, oysa bayağı kişiyi takipten çıkarmıştım. Benim durumumda sayı bir gün içinde kendiliğinden düzeldi — sanırım TikTok’un sunucuları rakamları güncellemekte biraz gecikebiliyor.

Karşılaştırmak için web versiyonundan ya da farklı bir cihazdan da kontrol edebilirsin. Eğer bir süre geçmesine rağmen hâlâ aynı görünüyorsa, uygulama önbelleğini temizlemeyi ya da uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin — ama genelde kendiliğinden düzeliyor.

Birkaç hafta önce benzer bir şey başıma geldi. Takip ettiğim kişileri temizledikten sonra profilimdeki sayı hâlâ yüksek görünüyordu, oysa bayağı kişiyi takipten çıkarmıştım. Benim durumumda sayı bir gün içinde kendiliğinden düzeldi — sanırım TikTok’un sunucuları rakamları güncellemekte biraz gecikebiliyor.

Karşılaştırmak için web versiyonundan ya da farklı bir cihazdan da kontrol edebilirsin. Eğer bir süre geçmesine rağmen hâlâ aynı görünüyorsa, uygulama önbelleğini temizlemeyi ya da uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin — ama genelde kendiliğinden düzeliyor.
Bu arada, TikTok bazen sadece sayılarda değil, içerik akışında da gariplikler yapabiliyor. Bazı arkadaşlarım, özellikle +18 içerik arayanlar, daha özgür içerikler sunan alternatif bir platform denemiş. İlgisini çekenler bir göz atabilir."

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı