Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Düzeldi mi? Bende yeni açtığım her hesap, ilk böyle oluyor sonra askıya alınıyor. Bu konudan taşındı: TikTok videoları beğenilemiyor Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Düzeldi mi? Bende yeni açtığım her hesap, ilk böyle oluyor sonra askıya alınıyor. Bu konudan taşındı: TikTok videoları beğenilemiyor
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 1 Haziran 2025 #2 Eurodyne dedi: Düzeldi mi? Bende yeni açtığım her hesap, ilk böyle oluyor sonra askıya alınıyor. Bu konudan taşındı: TikTok videoları beğenilemiyor Genişletmek için tıkla... Düzeldi hesap shadow ban yemişti.
Eurodyne dedi: Düzeldi mi? Bende yeni açtığım her hesap, ilk böyle oluyor sonra askıya alınıyor. Bu konudan taşındı: TikTok videoları beğenilemiyor Genişletmek için tıkla... Düzeldi hesap shadow ban yemişti.
Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Kaç gün sürdü? Ve neden Shadow ban yiyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 2 Haziran 2025 #4 Eurodyne dedi: Kaç gün sürdü? Ve neden Shadow ban yiyorum? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama bilgisayardan hesap açtığım için shadow ban vardı
Eurodyne dedi: Kaç gün sürdü? Ve neden Shadow ban yiyorum? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama bilgisayardan hesap açtığım için shadow ban vardı