TikTok videolarının izlenmemesi

227845

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene TikTok'taki şablonlarda sorun olduğu için TikTok Favori Şarkım Bozuk Görüntü Sorunu isimli bir konu açtım ve akıllı telefonumu yenileyince (şarj soketi arızalanmıştı) sorunum çözüldü. Şimdi ise yaklaşık 1 hafta önce bir akıma katıldım ve izleyicilerimden birisi yorum yaptı. Ben de ona cevap vermek için aşağıdaki 7 ay önce yayınladığım videoyu (sistem hoparlörü ile Canon in D'yi çaldığım videoyu) yeniden çekip yayınladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak videoyu yayınlanmadan birkaç dakika sonra videomun sesi haksız yere kapatıldı (telif hakkı süresi geçmiş olmasına rağmen) ve videonun sesinin kapatıldığına dair bir bildirim geldi. O günden sonra videolarım daha az izlenmeye ve hatta evvelsi günden beridir neredeyse hiç izlenmemeye başladı. Ayrıca o günden beridir takipçilerim de azalıyor. Bu sorunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Konuyu daha ayrıntılı anlatır mısın? Ayrıca TikTok kullanmanı önermem.
1 haftadır videomun sesinin (sanatçısının 1706 yılında vefat etmiş olması ve telif hakkı süresinin dolmuş olmasına rağmen) haksız yere kapatıldığından beridir videolarım çok az izleniyor hatta neredeyse hiç izlenmiyor.
Konuyu daha ayrıntılı anlatır mısın? Ayrıca TikTok kullanmanı önermem.
Önermeseniz de TikTok'u yaklaşık 1,5-2 yıldır kullanıyorum, yani yeni değil.
İzlenmenin düşmesi telif ile alakalı olmayabilir, net bir şey söylemek zor.
O olayın yaşandığı zamanda keşfet engeli alır mıyım diye bir araştırma yaptım, galiba keşfet engeli almış olabilirim. Acaba keşfet engelim ne zaman kalkar? (bazı kaynaklarda 1 hafta, bazılarında 14 gün, bazılarında da sonsuza kadar olabileceği yazıyor.)
Bu konuya kesin bir cevap veren yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…