Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Yaz aylarında TikTok'den yayın yapıyordum ve yaş dolayısıyla ban yedim. Şu an yaşım 18, yayın açabiliyor olmam lazım fakat şikayetim inceleniyor yaziyor 1 aydır ve hiçbir şekilde desteğe bakmıyorlar. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Yaz aylarında TikTok'den yayın yapıyordum ve yaş dolayısıyla ban yedim. Şu an yaşım 18, yayın açabiliyor olmam lazım fakat şikayetim inceleniyor yaziyor 1 aydır ve hiçbir şekilde desteğe bakmıyorlar. Yardımcı olur musunuz?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 6 Ocak 2024 #2 Contact Us | TikTok - Real Short Videos Find regional contact information for customer support, business, advertising or PR inquiries. www.tiktok.com
Contact Us | TikTok - Real Short Videos Find regional contact information for customer support, business, advertising or PR inquiries. www.tiktok.com
Erwn Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 21 Aralıkta yazmıştım buradan hala dönüş yapılmadı başka bir yolu var mı?