TikTok'da atılan videolar tutmuyor

Bombagibi

Yoctopat
Daha fazla  
2 aydır TikTok'ta her gün düzenli oyun videoları atıyorum, yaklaşık 50 video var ve hiçbiri tutmuyor, izlenmiyor, atıyorum, ilk günden beri aynı, 1 gün boyunca izleniyor, ortalama 400 ile 500 arası izlenme alıyor, tam 24 saat sonra bu izlenme bitiyor, daha izlenmiyor ve videolara bazen 3-4 bazen 8-9 like geliyor, hiç artmıyor, hashtagları yazıyorum, her gun 30 dk editliyorum, ugraşıyorum ama izlenmeler beğenmeler artmıyor, ne yapmam lazım, neyi yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen şans keşfete düşmek. Ya da para ödeyip keşefete çıkabilirsiniz.

YouTube Shorts'a geç. Sadece TiokTok ile sınırlı kalma ve TikTok kitlesi de farklı.

TikTok kitlesi genelde raconlu video seyrediyor. Shortsa ya da reelse geç bence.

TikTok kitlesi genelde raconlu video seyrediyor. Shortsa ya da Reels'e geç bence.

Benim attığım videoların aynısını atanlar bayağı izleniyor benim videolarım da kaliteli güzel ama hep aynı şekilde kalıyor bir de attığım bu videolarda Türkiye'ye değil global olarak atıyorum.

Tutması şans işi hocam reelsde ve shortsa daha çok izlenirsiniz.

Tutması şans işi hocam Reels'de ve shortsa daha çok izlenirsiniz.

Kral 10 15 saniyelik vuruş videoları atıyorum arkaya muzik koyuyorum editliyorum 30 dk ama hep aynı mantık beğeni falan yok izlenme hep aynı 400 500 arası ben o videoyu attıktan tam 24 saat sonra izlenmesi duruyor daha da izlenmiyor tüm videoların beğeniside 3 ile 10 arası 50 günde 50 tane video attım 400 beğeni var toplam hesabta 40 takipci var ben bunu bildiğim kadarı ile de düzenli video atınca 40 gün sonra falan garanti tutuyormuş ama hiçbir ilerleme yok hep aynı mantık.

Shortsa daha çok rağbet var, bu yüzden daha çok izleneceğini düşünüyorum.

Shortsa daha çok rağbet var, bu yüzden daha çok izleneceğini düşünüyorum.

Hocam oynadığım oyundaki tüm oyuncular video atanlar yayıncılar herkes TikTok'ta YouTube'da bu oyunun izleyicisi kalmadı ondan sadece tiktoka atabiliyorum videoları ve büyüyemiyorum herhangi bir oyunda bugda kalıp ilerleyememek gibi bir şey geçemiyorum hep aynı mantıkla tıkanıyor videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…