memoe Kilopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba TikTok'da takipçi sayım: 2500 geçti canlı yayın açarak telifsiz bir video göstermek istiyorum. Böyle bir şey nasıl yapabilirim?
Merhaba TikTok'da takipçi sayım: 2500 geçti canlı yayın açarak telifsiz bir video göstermek istiyorum. Böyle bir şey nasıl yapabilirim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2021 #2 Smaug8 dedi: Adam soru sormuş hahahaha atmak yerine yardım edin. Aferin. Genişletmek için tıkla... Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim.
Smaug8 dedi: Adam soru sormuş hahahaha atmak yerine yardım edin. Aferin. Genişletmek için tıkla... Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 Gidip biri para attı diye umarım şaklabanlık yapmazsınız.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #4 InternetciMen dedi: Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim. Genişletmek için tıkla... O zaman yazmana ne gerek var boş ver. Ben de bilmiyorum sadece siz böyle saçma sapan yazdığınız için yazdım.
InternetciMen dedi: Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim. Genişletmek için tıkla... O zaman yazmana ne gerek var boş ver. Ben de bilmiyorum sadece siz böyle saçma sapan yazdığınız için yazdım.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #5 Telefondan açacaksanız, başka bir telefonu ekrana doğru tutun gözükür. Eğer bilgisayardan ise ekrana görüntü vereceksiniz. Basit bir şey.
Telefondan açacaksanız, başka bir telefonu ekrana doğru tutun gözükür. Eğer bilgisayardan ise ekrana görüntü vereceksiniz. Basit bir şey.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 29 Mayıs 2021 #6 InternetciMen dedi: Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Yok abi o gerçek anlamda aferin dedi.
InternetciMen dedi: Zaten TikTok kullanmadığım için yardım edemeyeceğimi söyledim, ne oldu da sinirlendiniz? Biliyorsanız siz söyleyin öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Yok abi o gerçek anlamda aferin dedi.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #7 Dyflinn dedi: Gidip biri para attı diye umarım şaklabanlık yapmazsınız. Genişletmek için tıkla... Al aynı durum adam yardım istiyor yazdığına bak senin.
Dyflinn dedi: Gidip biri para attı diye umarım şaklabanlık yapmazsınız. Genişletmek için tıkla... Al aynı durum adam yardım istiyor yazdığına bak senin.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2021 #8 Smaug8 dedi: O zaman yazmana ne gerek var boş ver. Ben de bilmiyorum sadece siz böyle saçma sapan yazdığınız için yazdım. Genişletmek için tıkla... O zaman eleştirmeseydin. Şu an konuyu uzatan sensin.
Smaug8 dedi: O zaman yazmana ne gerek var boş ver. Ben de bilmiyorum sadece siz böyle saçma sapan yazdığınız için yazdım. Genişletmek için tıkla... O zaman eleştirmeseydin. Şu an konuyu uzatan sensin.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Mayıs 2021 #9 Burada hiç TikTok kullanan kişi olmadığı için yani cring kişiler. burada yardım istemeniz saçma olmuş.
Burada hiç TikTok kullanan kişi olmadığı için yani cring kişiler. burada yardım istemeniz saçma olmuş.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2021 #10 InternetciMen dedi: Burada hiç TikTok kullanan kişi olmadığı için ( Sürprizbozan yani cring kişiler. burada yardım istemeniz saçma olmuş. Genişletmek için tıkla... Nerede isteyecek sen söyle oradan istesin. Burası soru sormak için yapılmadı mı?
InternetciMen dedi: Burada hiç TikTok kullanan kişi olmadığı için ( Sürprizbozan yani cring kişiler. burada yardım istemeniz saçma olmuş. Genişletmek için tıkla... Nerede isteyecek sen söyle oradan istesin. Burası soru sormak için yapılmadı mı?