Egemwn Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Canlı yayın açamıyorum hesabım 1000 takipçiyi geçik ve 4 yıllık, fakat böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum.
Canlı yayın açamıyorum hesabım 1000 takipçiyi geçik ve 4 yıllık, fakat böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 4 Ağustos 2024 #2 Kimlik doğrulaması yaptınız mı? Tiktok güvenlik gereği kimlik doğrulaması ister. Hem süreci hızlandırır hem de hesabınız güvende olur.
Kimlik doğrulaması yaptınız mı? Tiktok güvenlik gereği kimlik doğrulaması ister. Hem süreci hızlandırır hem de hesabınız güvende olur.
Egemwn Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 metraZW dedi: Kimlik doğrulaması yaptınız mı? Tiktok güvenlik gereği kimlik doğrulaması ister. Hem süreci hızlandırır hem de hesabınız güvende olur. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım ama önceden açabiliyordum.
metraZW dedi: Kimlik doğrulaması yaptınız mı? Tiktok güvenlik gereği kimlik doğrulaması ister. Hem süreci hızlandırır hem de hesabınız güvende olur. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım ama önceden açabiliyordum.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 4 Ağustos 2024 #4 Egemwn dedi: Hayır yapmadım ama önceden açabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Yapmanızı öneririm.