Tiktok'da Sorun Kimde?

Cimbomlu Wassup

Centipat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar, evet belki çok eleştirdik Tiktok'u ama bence sorun uygulama da değil, sorun kullanan kitle de. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

-Uygulamanın kendisi mi hatalı yoksa kullanan kitle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, evet belki çok eleştirdik Tiktok'u ama bence sorun uygulama da değil, sorun kullanan kitle de. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

-Uygulamanın kendisi mi hatalı yoksa kullanan kitle mi?
Kitle ve uygulama. Yurt dışındaki arkadaşlarımız bir akım çıkarınca bizim Türk'ler durmaz ardı ardına akım çıkarır onun pestilini çıkarana kadar sürdürürler.

Uygulama da boş, kullananlar da boş. Ortaya bir kazanç çıkmıyor. Pozitif bir şeyi de yok ki negatiflerini görmezden gelelim...

Allahtan zamanında arkadaş ortamımı ve çevremi düzgün adamlardan seçmişim de böyle mevzulardan oldukça uzağım, çok da mutluyum.

TikTok, Musical.ly zamanlarında çok iyiydi. O zamanlar dublaj daha fazla tutuyordu. Müzikli tarafı da vardı ancak gerçek koreografi ile çekilenler çıkıyordu ve oldukça keyif vericiydi. Şimdi anlamsız ve boş videolar karmaşası maalesef. Yine güzel içeriğini yapan insanlar var ama spesifik bir şekilde arama yapmak gerekiyor. Bu durumda ben kitlenin kullanım amacına yormaktayım.

Hiç kullanmadım. Kullananlar da umrumda değil açıkçası isteyen istediğini kullanır isterse salak olsun isterse süper zeka olsun bunu mu dert edineceğim ya Eğleniyor insanlar işte. Olay sadece panik kalm meme'i yapıp kendini elit sanan malum tayfadan çıktı

Hayatımda hiç indirmediğim bir uygulama. Sorun ise bu saçma şeylere hem cringe deyip hem de izleyenlerde. Bir ara Instagram da TikTok gibi bir uygulama olmaya başladığını sezdim. Hemen sildim. Şu an bir Reddit ve Twitter var.

Uygulama mantığı Vine'ye yakın. Kullanmasını bilenler gerçekten kaliteli içerik oluşturuyor ama %90 çöp hele Türk kitle boyun kıtırdatıp yürümekten başka yaptığı yok ve ABD'nin bizi izlediği yetmiyor gibi bir de Çin hükümetine veri gönderiyorsun.

Vine bir başkaydı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…