TikTok'ta 60 FPS video nasıl yüklenir?

Kk şimdi 2 arkadaşıma daha sordum onlar videoyu izlerken akıcıymış yani 60FPS izliyorlarmış büyük ihtimal sadece bende 30FPS gözüküyor neden kk sence bir de kayıt aldığım bir videoya baktığımda iyi yani bence kayıtla alakalı değil de TikTok'la alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ön Izleme'de 30 FPS o zaman, aldığın kayıtı izlediğinde FPS yüksekse dediğin gibi TikTok'tan kaynaklı.

Ön ızleme'de 30 FPS o zaman, aldığın kayıtı izlediğinde FPS yüksekse dediğin gibi TikTok'tan kaynaklı.

Kk hep baştan beri böyle olsa anlarım ama 5 video attım bundan önce hepde iyiydi ama sonradan böyle olunca insan sorguluyor neden böyle diye bir de YouTube shortsdada iyi videoların kalitesi ve FPS.

Kk hep baştan beri böyle olsa anlarım ama 5 video attım bundan önce hepde iyiydi ama sonradan böyle olunca insan sorguluyor neden böyle diye bir de YouTube shortsdada iyi videoların kalitesi ve FPS.

YouTube bu yüzden zarar etmiş bayağı, belki de TikTok'ta bu yüzden böyle bir yönteme başvurmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…