ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 TikTok'ta tekrar paylaşılanları nasıl göreceğim başkasının hesabı açık.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2024 #2
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 Takip etmeden gözüküyor mu? Google'dan bakmaya çalışıyorum bildirim gitmesini istemiyorum.
Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 26 11 Mayıs 2024 #4 ilkeririsss dedi: Takip etmeden gözüküyor mu? Google'dan bakmaya çalışıyorum bildirim gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'den gözükmüyor. Takip etmeniz gerekmez, tekrar paylaştığı videoya beğeni veya tekrar paylaşım yapmazsam bildirim gitmez.
ilkeririsss dedi: Takip etmeden gözüküyor mu? Google'dan bakmaya çalışıyorum bildirim gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Google'den gözükmüyor. Takip etmeniz gerekmez, tekrar paylaştığı videoya beğeni veya tekrar paylaşım yapmazsam bildirim gitmez.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #5 Nasıl yani benim profilime bakanları ben direkt görüyorum ama karşı tarafın görmesini istemiyorum profiline girdiğimi.
Nasıl yani benim profilime bakanları ben direkt görüyorum ama karşı tarafın görmesini istemiyorum profiline girdiğimi.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mayıs 2024 #6 ilkeririsss dedi: Nasıl yani benim profilime bakanları ben direkt görüyorum ama karşı tarafın görmesini istemiyorum profiline girdiğimi. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan profil görüntülemeyi kapatın o zaman tabii o halde siz de size bakanları göremezsiniz.
ilkeririsss dedi: Nasıl yani benim profilime bakanları ben direkt görüyorum ama karşı tarafın görmesini istemiyorum profiline girdiğimi. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan profil görüntülemeyi kapatın o zaman tabii o halde siz de size bakanları göremezsiniz.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #7 Kapatınca karşıya baksak gitmezmi karşıya bildirim.