TikTok'ta Keşfet'te düşmek

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
TikTok'ta Keşfet'te düştüm, tekrar çıkar mı? Ya da özel bir şey yapmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara girmiştim atam kaligrafi yapıyordu bağış atanlara teşekkür edip devam ediyo.
Böyle güzel içerikler yap ben canlı yayın örneğinden gittim. drift edit gibi gibi. Bir çok şey yapabilirsin.

Bir ara girmiştim atam kaligrafi yapıyordu bağış atanlara teşekkür edip devam ediyo.
Böyle güzel içerikler yap ben canlı yayın örneğinden gittim. drift edit gibi gibi. Bir çok şey yapabilirsin.

Benim kanal eğlence ve bilgi kanalı kendimi çekiyorum anlacağınız. Birde alıntı yapmıyorum. Yükseleceğine inanıyorum ama ne zaman bilmiyorum.

Projem biraz farklı youtube girsem web siteme ters düşüyorum bu yüzden tiktoktayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
biraz acemi olduğumdan böyle video çekmiştim. İnternet sitenizi özelden atarsınız ona göre yorumda bulunabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
biraz acemi olduğumdan böyle video çekmiştim. İnternet sitenizi özelden atarsınız ona göre yorumda bulunabiliriz.

Web site dışa kapalı şuan bir kaç ay içinde açmayı planlıyorum 3 yıldan fazla oldu üzerinde çalışıyorum. Bu yüzden emeklerimin çalınmaması için paylaşamıyorum. Aktif edebilirsem heryerde paylaşacağım ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı