TikTok'ta binlerce takipçisi olan bir hesaptan yapılan canlı yayında, bir babanın oğlunun dans ettiği anları yayınlaması ve bunun karşılığında izleyicilerden para dilendiği anlar yaşandı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.
TikTok'ta binlerce takipçisi olan bir hesaptan yapılan canlı yayında, bir babanın oğlunun dans ettiği anları yayınlaması ve bunun karşılığında izleyicilerden para dilendiği anlar yaşandı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.
Şöyle insanlar görünce niye hala bekar olduğumu anlıyorum.Bu tiplerin Allah belasını versin başka birşey vermesin düşünsenize babanız size bunu yapıyor ve yaşınız 17-18 olunca böyle anılıyorsunuz ne yazık.
Ona tırnak içerisinde bile "baba" diyemezsin! Zavallı çocuğun yerinde olsaydım bunları yaşamak yerine hayata hiç gelmemeyi tercih ederdim. O şeye söyleyin (kötü söz kullanamıyorum) o şeye o şeye işte. "Senin ben..........." Deyin. Onun yanına bırakılırsa ban yemeyi göze alıp şuracıkta söverim.