ahmetr691 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Soul Society Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 İsmini bir türlü bulamadım, TikTok'ta çoğu kişi kullanıyor fakat ben TikTok kullanmadığımdan bunu sizlere soruyorum eminim bilenler vardır. Bu videonun başındaki şarkıyı soruyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cevaplarınızı bekliyorum...
İsmini bir türlü bulamadım, TikTok'ta çoğu kişi kullanıyor fakat ben TikTok kullanmadığımdan bunu sizlere soruyorum eminim bilenler vardır. Bu videonun başındaki şarkıyı soruyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cevaplarınızı bekliyorum...
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #2 Denemişsinizdir muhtemelen ama "dililay dililay hoppaney" şeklinde aratırsanız belki çıkar. Artı -1 Eksi
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 Şarkı bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 3 Eksi
Şarkı bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #4 Shazam kullanin hocam. Ismini tam bilmiyorum ama muzigi dinleyip sizin için bulan bir uygulama. Son düzenleme: 5 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Ocak 2021 #5 Müzik tanımaya göre bu parçaymış. Artı 0 Eksi
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #6 Hocam aslında şarkıda çok net duyulan kudur baby kısmını Google'a yazsanız olurdu. Artı 0 Eksi
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #7 Taptic dedi: Eki Görüntüle 817298Müzik tanımaya göre bu parçaymış. Genişletmek için tıkla... Dogru tanimladı mı? Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Eki Görüntüle 817298Müzik tanımaya göre bu parçaymış. Genişletmek için tıkla... Dogru tanimladı mı?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Ocak 2021 #8 Yuri09 dedi: Doğru tanımladı mı? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi söylesin artık. Açıp dinlemem bunu. Sonra bu tarz şeyleri önermeye başlar uygulamalar. Parçanın adı diğer yazanlarla aynı. Remix yapılmış sanırım, sanatçı adı farklı görünüyor. Uzun uzun dinleyen çıkarsa emin oluruz. Artı 0 Eksi
Yuri09 dedi: Doğru tanımladı mı? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi söylesin artık. Açıp dinlemem bunu. Sonra bu tarz şeyleri önermeye başlar uygulamalar. Parçanın adı diğer yazanlarla aynı. Remix yapılmış sanırım, sanatçı adı farklı görünüyor. Uzun uzun dinleyen çıkarsa emin oluruz.
Yuri09 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 348 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #9 Kusura bakmayin sizi konu sahibi sandım. @ahmetr691 konuyu çözüldü olarak isaretlemek isterler misiniz? Son düzenleme: 5 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Kusura bakmayin sizi konu sahibi sandım. @ahmetr691 konuyu çözüldü olarak isaretlemek isterler misiniz?