KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 7 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar TikTok'da ekranimi yansıtarak oyun yayına açmak istiyorum. Nasil yapabilirim? 750 takipcim var. Canli yayın açabiliyorum ama ekran görüntüsü verme yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
Arkadaşlar TikTok'da ekranimi yansıtarak oyun yayına açmak istiyorum. Nasil yapabilirim? 750 takipcim var. Canli yayın açabiliyorum ama ekran görüntüsü verme yoktu.
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Mobil için şu kaynağa bakabilirsiniz: How to Stream Games on TikTok With TikTok Stream Key – 50 Pound Social PC için şu kaynağa bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Mobil için şu kaynağa bakabilirsiniz: How to Stream Games on TikTok With TikTok Stream Key – 50 Pound Social PC için şu kaynağa bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et