K KDenniz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 17 30 Ocak 2022 #1 TikTok'ta olan bir PUBG videosunu YouTube'da paylaştım bir adam gelmiş işte seni dava edeceğim diye atıp tutuyor gerçekten edebilir mi?
TikTok'ta olan bir PUBG videosunu YouTube'da paylaştım bir adam gelmiş işte seni dava edeceğim diye atıp tutuyor gerçekten edebilir mi?
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 30 Ocak 2022 #2 KDenniz dedi: TikTok'ta olan bir PUBG videosunu YouTube'da paylaştım bir adam gelmiş işte seni dava edeceğim diye atıp tutuyor gerçekten edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Senin olmayan bir videoyu izinsiz paylaşıyorsun, sence? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
KDenniz dedi: TikTok'ta olan bir PUBG videosunu YouTube'da paylaştım bir adam gelmiş işte seni dava edeceğim diye atıp tutuyor gerçekten edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Senin olmayan bir videoyu izinsiz paylaşıyorsun, sence?
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 İzin almadıysan edebilir. Bence korkutmak için yapmış. Artı 0 Eksi
KS KS K KDenniz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 17 30 Ocak 2022 #4 bu konuda bilgiliyseniz discord gelip konuşabilir miyiz lütfen kafamda soru işaretleri var da Loxina dedi: İzin almadıysan edebilir. Bence korkutmak için yapmış. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
bu konuda bilgiliyseniz discord gelip konuşabilir miyiz lütfen kafamda soru işaretleri var da Loxina dedi: İzin almadıysan edebilir. Bence korkutmak için yapmış. Genişletmek için tıkla...
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #5 KDenniz dedi: bu konuda bilgiliyseniz discord gelip konuşabilir miyiz lütfen kafamda soru işaretleri var da Genişletmek için tıkla... Tabiki olur. Discord Kullanıcı adını bırak ben yazarım. Artı 0 Eksi
KDenniz dedi: bu konuda bilgiliyseniz discord gelip konuşabilir miyiz lütfen kafamda soru işaretleri var da Genişletmek için tıkla... Tabiki olur. Discord Kullanıcı adını bırak ben yazarım.
KS KS K KDenniz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 17 30 Ocak 2022 #6 Loxina dedi: Tabiki olur. Discord Kullanıcı adını bırak ben yazarım. Genişletmek için tıkla... Denny#0586 Artı 0 Eksi
Loxina dedi: Tabiki olur. Discord Kullanıcı adını bırak ben yazarım. Genişletmek için tıkla... Denny#0586