A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 TikTok'u direk açtığım gibi bu reklam çiktı bende yanlışlıkla yana kaydırdım ve sayfaya attı bir şey olur mu?
TikTok'u direk açtığım gibi bu reklam çiktı bende yanlışlıkla yana kaydırdım ve sayfaya attı bir şey olur mu?
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Hayır, niye bir şey olacağını düşündünüz?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Hayır, olmaz.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 Alperen_51 dedi: TikTok'u direk açtığım gibi bu reklam çiktı bende yanlışlıkla yana kaydırdım ve sayfaya attı bir şey olur mu? Eki Görüntüle 1903182 Genişletmek için tıkla... Şunları keşke mizah ve eğlence bölümüne açsanız. Tabiki birşey olmaz.
Alperen_51 dedi: TikTok'u direk açtığım gibi bu reklam çiktı bende yanlışlıkla yana kaydırdım ve sayfaya attı bir şey olur mu? Eki Görüntüle 1903182 Genişletmek için tıkla... Şunları keşke mizah ve eğlence bölümüne açsanız. Tabiki birşey olmaz.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 exs dedi: Hayır, niye bir şey olacağını düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Virüs falan olur mu diye reis Kaspersky'da dosya sayısı arttı da.
exs dedi: Hayır, niye bir şey olacağını düşündünüz? Genişletmek için tıkla... Virüs falan olur mu diye reis Kaspersky'da dosya sayısı arttı da.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #6 Alperen_51 dedi: Virüs falan olur mu diye reis Kaspersky'da dosya sayısı arttı da. Genişletmek için tıkla... Hocam, tiktok hesabından nasıl virüs bulaşabilir biraz mantıklı düşünün.
Alperen_51 dedi: Virüs falan olur mu diye reis Kaspersky'da dosya sayısı arttı da. Genişletmek için tıkla... Hocam, tiktok hesabından nasıl virüs bulaşabilir biraz mantıklı düşünün.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 exs dedi: Hocam, TikTok hesabından nasıl virüs bulaşabilir biraz mantıklı düşünün. Genişletmek için tıkla... Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye.
exs dedi: Hocam, TikTok hesabından nasıl virüs bulaşabilir biraz mantıklı düşünün. Genişletmek için tıkla... Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #8 Alperen_51 dedi: Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye. Genişletmek için tıkla... Hocam samsung sitesinden virüs bulaşmaz.
Alperen_51 dedi: Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye. Genişletmek için tıkla... Hocam samsung sitesinden virüs bulaşmaz.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 15 Ağustos 2023 #9 Alperen_51 dedi: Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye. Genişletmek için tıkla... Resmi Samsung sitesi ve ayrıca site linkleri ilk basışınızda virüs bulaştırmaz içinde bir şey indirmeniz gerekir.
Alperen_51 dedi: Reis attığı sitede falan bir şey olur mu ki diye. Genişletmek için tıkla... Resmi Samsung sitesi ve ayrıca site linkleri ilk basışınızda virüs bulaştırmaz içinde bir şey indirmeniz gerekir.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #10 Salvatorio dedi: Şunları keşke mizah ve eğlence bölümüne açsanız. Tabii ki bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anobis dedi: Hayır, olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Kaspersky'da dosya sayısı arttı da o yüzden şüphe ettim. EmirElibol dedi: Resmi Samsung sitesi ve ayrıca site linkleri ilk basışınızda virüs bulaştırmaz içinde bir şey indirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... İşte reis dosya sayısı arttı o yüzden şüphe ettim.
Salvatorio dedi: Şunları keşke mizah ve eğlence bölümüne açsanız. Tabii ki bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anobis dedi: Hayır, olmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Kaspersky'da dosya sayısı arttı da o yüzden şüphe ettim. EmirElibol dedi: Resmi Samsung sitesi ve ayrıca site linkleri ilk basışınızda virüs bulaştırmaz içinde bir şey indirmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... İşte reis dosya sayısı arttı o yüzden şüphe ettim.