Merhabalar. TikTok indirdim. Dün hesap açmıştım. İnsanların çok cringe şeyler attığını gördüm. Ben farklı bir şeyler atmak istiyordum. Geçen aklıma güzel kedili bir video yapma fikri geldi. O videoyu attıktan sonra 2 saatte 12K izlendi. Şaşırdım yani. Siz siz olun cringe şeyler (kavga vs) atmayın. Cidden cringe. Sizin fikriniz ne?
Kaliteli düzgün içerikler de var. Böyle saçma sapan 10 yaş altı kullanıcıların takip ettiği cringe saçma diye nitelendirilen içerikler var. Kaliteli düzgün içerik üretenlere saygım sonsuz. Bu arada 12.0k güzel değer devam edebilirsiniz.
Merhabalar. TikTok indirdim. Dün hesap açmıştım. İnsanların çok cringe şeyler attığını gördüm. Ben farklı bir şeyler atmak istiyordum. Geçen aklıma güzel kedili bir video yapma fikri geldi. O videoyu attıktan sonra 2 saatte 12K izlendi. Şaşırdım yani. Siz siz olun cringe şeyler (kavga vs) atmayın. Cidden cringe. Sizin fikriniz ne?
Örn."kİmğn yUmUertası buuuuUUu, bu bEnİm yUmUertağğğm". Bu tarz videolar ve anlamı olmayan küçük skeçler, yeteneksiz, cahil mevcut. Seç istediğini, ünlü ol.