phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Haziran 2021 #1 Log in | TikTok Log in or sign up for an account on TikTok. Start watching to discover real people and real videos that will make your day. www.tiktok.com Bu video nasıl yapılmış? Ben bu tarz videoları nasıl yaparım?
Log in | TikTok Log in or sign up for an account on TikTok. Start watching to discover real people and real videos that will make your day. www.tiktok.com Bu video nasıl yapılmış? Ben bu tarz videoları nasıl yaparım?
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Fotoshopla yapılıyor.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Haziran 2021 #3 Akali Ablanız dedi: Fotoshopla yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi program?
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #4 phwoonix dedi: Hangi program? Genişletmek için tıkla... Bende olaya tam hakim değilim ama Adobe Photoshop programlarıyla yapılıyor diye biliyorum.
phwoonix dedi: Hangi program? Genişletmek için tıkla... Bende olaya tam hakim değilim ama Adobe Photoshop programlarıyla yapılıyor diye biliyorum.
phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 15 Haziran 2021 #5 Akali Ablanız dedi: Bende olaya tam hakim değilim ama Adobe Photoshop programlarıyla yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Akali Ablanız dedi: Bende olaya tam hakim değilim ama Adobe Photoshop programlarıyla yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #6 phwoonix dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim