Hyper_K13 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 TikTok'ta videolar paylaşmaya başladım fakat videolarımın yorumlarını herkese açık yapamıyorum. TikTok gizliliğiniz için bu özelliği kısıtlamıştır diyor. Bu özelliği nasıl açabilirim?
TikTok'ta videolar paylaşmaya başladım fakat videolarımın yorumlarını herkese açık yapamıyorum. TikTok gizliliğiniz için bu özelliği kısıtlamıştır diyor. Bu özelliği nasıl açabilirim?
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.698 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Ayarlar ve Gizlilik > Gizlilik > Yorumlar > Herkes.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2023 #3 Hesap ayarlarınızda bulabilirsiniz gereken yeri.
Hyper_K13 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 SpeeQ dedi: Ayarlar ve Gizlilik > Gizlilik > Yorumlar > Herkes. Genişletmek için tıkla... Aktif hale getiremediğimi ve kısıtlandığımı belirttim. Kısıtlamayı kaldırma ile alakalı çözüm önerileri bekliyorum. Herkes seçeneği devre dışı şuan..
SpeeQ dedi: Ayarlar ve Gizlilik > Gizlilik > Yorumlar > Herkes. Genişletmek için tıkla... Aktif hale getiremediğimi ve kısıtlandığımı belirttim. Kısıtlamayı kaldırma ile alakalı çözüm önerileri bekliyorum. Herkes seçeneği devre dışı şuan..